6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Aug 7, 2015 17:34:09 GMT 1
Aynur Aydın will be going Nothing is sure yet But currently she's always visiting TRT like every week
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2015 17:35:44 GMT 1
Evet bende onu diyorum her gitti programda eurovisiona gitmekten bahsediyor ve birşeyler varki teklif edildimi ya da ne olduğu hakkında bilgi vermiyor bence trt aynura teklif götürdü ve oda evet dedi şuan şarki üzerinde çalişiyorlar ama şuan çok erken olduğu için yayınlamak istemiyolar bunlari
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Aug 7, 2015 20:17:33 GMT 1
Evet bende onu diyorum her gitti programda eurovisiona gitmekten bahsediyor ve birşeyler varki teklif edildimi ya da ne olduğu hakkında bilgi vermiyor bence trt aynura teklif götürdü ve oda evet dedi şuan şarki üzerinde çalişiyorlar ama şuan çok erken olduğu için yayınlamak istemiyolar bunlari Olabilir ama henüz teklif gelmedi demişti en son ama belli olmaz bu işler #TurkishDiscussion
|
|
|
Post by Deleted on Aug 7, 2015 21:47:45 GMT 1
Evet bende onu diyorum her gitti programda eurovisiona gitmekten bahsediyor ve birşeyler varki teklif edildimi ya da ne olduğu hakkında bilgi vermiyor bence trt aynura teklif götürdü ve oda evet dedi şuan şarki üzerinde çalişiyorlar ama şuan çok erken olduğu için yayınlamak istemiyolar bunlari Olabilir ama henüz teklif gelmedi demişti en son ama belli olmaz bu işler #TurkishDiscussion Trt aynuru destekliyor habire trt radyo ya da kanalina çıkıyo var bu işte bişeyler ;D Ve aynur life goes on a benziyen bişey yapicak Bu sene ilk 5 hatta 3 e girebiliceğimizi düşünüyorum
|
|