|
Post by George on Mar 31, 2015 15:05:08 GMT 1
First Song Angel Stoxx feat Demy - Where is the love LYRICSIt feels like a lifetime Since the magics been gone Guess we knew all along So baby throw me a lifeline Or it's time we move on Cause two rights can't be wrong.
Ain't it crazy how it hurts when love disappears. Ain't amazing how it works now I need to know for real.
Tell me where is the love that we shared cause I thought you still cared. Tell me where cause I can't get enough of the way that you touch.
Tell me where where is the love where where is the love where where is the love now is the love now.
It feels like a long time Since I last saw you smile Boy it's been quite a while So won't you please show me some sign That you still wanna try And I'll make it worthwhile
Ain't it crazy how it hurts when love disappears. Ain't amazing how it works now I need to know for real.
Tell me where is the love that we shared cause I thought you still cared. Tell me where cause I can't get enough of the way that you touch.
Tell me where where is the love where where is the love where where is the love now is the love now.
|
|
|
Post by George on Mar 31, 2015 15:19:21 GMT 1
Second Song Eden Xo - Too Cool To DanceFor those who can't listen it as it's in VEVO: LYRICSYou know I'm always looking fly Never wear the same outfit twice I don't even have to try Bitches better recognize
Won't catch me waiting in a queue In and out, merci beaucoup I like boys with attitude, Skinny jeans and good tattoos
It's boring in the VIP, everybody watching me When the DJ plays it loud, make my way down to the crowd
When the bass kicks in we're not too cool to dance We're not too cool to dance We're not too cool to dance We don't care if no one understands No one understands We're not too cool to dance
Got this tan in Monaco, Got this bangs in Tokyo Went there for a fashion show Yogi set me in front row
Champagne kisses bubbly If you take me home you can cuddle me Platinum lightning in my eyes Got my mind on my money and my money on my mind
Its boring in the VIP, everybody watching me When the DJ plays it loud, make my way down to the crowd
When the bass kicks in, we're not too cool to dance We're not too cool to dance We're not too cool to dance We don't care if no one understands No one understands We're not too cool to dance
Too cool to dance Too cool to dance
When the bass kicks in, we're not too cool to dance We're not too cool to dance We're not too cool to dance We don't care if no one understands No one understands We're not too cool to dance
Come on baby, now Let me show you how
We're not too cool to dance
|
|
|
Post by George on Mar 31, 2015 15:28:52 GMT 1
As I don't want to spam here all the other songs ._. I'm waiting for your comments Third Song Kostas Doxas - Einai MageiaLYRICSΝιώθω ότι σε ξέρω χρόνια Πριν σε γνωρίσω ακόμα Είναι απίστευτο αυτό που ζω… Μοιάζει μαζί σου η ζωή μου Φωτιά μες στη ψυχή μου Σαν όνειρο που βγήκε αληθινό…
Είναι μαγεία είναι τρέλα Και κάθε μέρα μία γιορτή Κάθε στιγμή που ζω μαζί σου Είναι στιγμή μοναδική… Είναι μαγεία είναι τρέλα Κι εγώ τρελός που σ’αγαπώ Και η ζωή μου στον αέρα Μες της καρδιάς σου το ρυθμό…
Είναι τα μάτια σου παγίδα Και φέρνουν καταιγίδα Μες στη καρδιά μου όταν με κοιτάς… Κι όλα τα κάνει άνω κάτω Μα δεν το βάζω κάτω Τα χάνω και πηγαίνω όπου με πας… Fourth Song Otherview - Ola Auta Pou NiothoLYRICSΣ' ένα κόσμο από λάθη η αλήθεια εσύ τι σημαίνει η αγάπη που να είναι, που να ζει. Αυτό μονάχα θέλω, αυτό αναζητώ, να είχα ένα φίλο να μπορώ να του πω..
Όλα αυτά που νιώθω και κρύβω καιρό όλα αυτά που νιώθω σε ποιον θα τα πω. Όλα αυτά που νιώθω εικόνες θολές, όλα αυτά που νιώθω ξεχασμένα στο χτες.
Δεν ζητώ να σε αλλάξω κι ούτε καν προσπαθώ λαβωμένα τα φτερά μου στα χαρίζω κι ας χαθώ. Αυτό μονάχα θέλω αυτό σου ζητώ να μου ανοίξεις τη καρδιά σου να μπορώ να σου πω..
Όλα αυτά που νιώθω και κρύβω καιρό όλα αυτά που νιώθω σε ποιον θα τα πω. Όλα αυτά που νιώθω εικόνες θολές, όλα αυτά που νιώθω ξεχασμένα στο χτες.
Ο χρόνος ταξιδεύει χωρίς σταματημό έτσι όπως μεγαλώνει στη ψυχή το κενό, αν δεν σου πω...
Όλα αυτά που νιώθω και κρύβω καιρό όλα αυτά που νιώθω σε ποιον θα τα πω. Μέσα στη σιωπή μου σε σένα μιλώ, δώσε στη ψυχή μου φτερά κι ουρανό....!!! Fifth Song Barrice - Zitima zois kai thanatouLYRICSΠαίρνω στο σπίτι σου πάλι, ξέρω δεν είσαι εκεί Φτάνει που ακούω την φωνή σου απ' τον τηλεφωνητή Μου φτάνει που σχηματίζω τον αρθμό σου απλά Και στην οθόνη μου βγαίνει το ονομά σου ξανά
Ζήτημα ζωής και θανάτου, πρέπει να σε δω απόψε κάπου Ζήτημα ζωής και θανάτου, πρέπει να στο πω Δεν μπορώ άλλο βράδυ Σαββάτου να μην σ' έχω δίπλα μου άκου Ζήτημα ζωής και θανάτου πόσο σ' αγαπώ
Στέλνω απόψε σήμα κινδύνου, να τ' ακούσεις μόνο εσύ Να 'ρθεις να με σώσει μ' ένα φιλί Μ' όση δύναμη έχει η φωνή μου θα στο πω όπως κι αν ακουστεί Σ' έχω αγαπήσει ανεπιστρεπτί
Κάθομαι εκεί που καθόσουν, στην άκρη του καναπέ Και την απόγνωση πνίγω σ' ένα φλυτζάνι καφέ Βάζω κι αυτό το τραγούδι που 'χες κολλήσει παλιά Σαν μαραμένο λουλούδι ψάχνω έναν ήλιο ξανά
Ζήτημα ζωής και θανάτου, πρέπει να σε δω απόψε κάπου Ζήτημα ζωής και θανάτου, πρέπει να στο πω Δεν μπορώ άλλο βράδυ Σαββάτου να μην σ' έχω δίπλα μου άκου Ζήτημα ζωής και θανάτου πόσο σ' αγαπώ
Στέλνω απόψε σήμα κινδύνου, να τ' ακούσεις μόνο εσύ Να 'ρθεις να με σώσει μ' ένα φιλί Μ' όση δύναμη έχει η φωνή μου θα στο πω όπως κι αν ακουστεί Σ' έχω αγαπήσει ανεπιστρεπτί
Ζήτημα ζωής και θανάτου, πρέπει να σε δω απόψε κάπου Ζήτημα ζωής και θανάτου, πρέπει να στο πω Δεν μπορώ άλλο βράδυ Σαββάτου να μην σ' έχω δίπλα μου άκου Ζήτημα ζωής και θανάτου πόσο σ' αγαπώ Sixth Song Kings - As Einai Psema LYRICSΤι κι αν πέρασα φωτιές και κύματα, Όλα τα βήματα με οδηγούν ξανά σε σένα Θα' κανα τα πάντα για χατήρι σου Από τα χείλη σου να κρατηθώ, κι ας είναι ψέμα.
Ζω για σένα με σένα τι θ' απογίνω Δεν το γνωρίζω μα όλες τις φωτιές θα σβήνω Και όσα κύμματα έρθουν θα τα αποφύγω Γιατί είσαι πιο όμορφη και λαμπερή απ΄τον Ήλιο. Σαν τον άνεμο μελτέμι και με τύλιξες Έτσι ένιωσα όταν με πρωτοφίλησες Και στο γαλάζιο το Αιγαίο των ματιών σου. Για πάντα χάθηκα και την καρδιά μου νίκησες.
Τι κι αν πέρασα φωτιές και κύματα, Όλα τα βήματα με οδηγούν ξανά σε σένα Θα' κανα τα πάντα για χατήρι σου Από τα χείλη σου να κρατηθώ, κι ας είναι ψέμα.
Και στα σοκάκια του έρωτα βρεθήκαμε Και τον εζήσαμε παρέα τον γευτήκαμε. Πέρασε ο καιρός φουρτούνες όταν ήρθανε Ήταν πολλές και δυνατές και δεν αργήσανε Να μας χτυπήσουνε όμως το κράτησα. Το τιμόνι στα δύσκολα δεν το άφησα Για σένα μόνο για σένα που αγάπησα. Γιατί είσαι θάλασσα και μέσα σου ναυάγησα.
Τι κι αν πέρασα φωτιές και κύματα, Όλα τα βήματα με οδηγούν ξανά σε σένα Θα' κανα τα πάντα για χατήρι σου Από τα χείλη σου να κρατηθώ, κι ας είναι ψέμα.
Γιατί είσαι η μόνη που ξεχώρισα απ'τα πλήθη Κι αν είσαι ψέμα να γίνεις παραμύθι. Κι αν είσαι η αλήθεια μου αν μείνεις μες τα στήθια μου Για σένα θα γραφτούνε οι πιο ωραίοι μύθοι. Και μπες στη βάρκα μου να φύγουμε για τ' άπειρο Να ταξιδέψουμε χωρίς κουπιά και αύριο. Να μην ανησυχείς μη σκέφτεσαι τα κύματα Όσο τα χείλη μας χαράζουνε ποιήματα. Seventh Song Emigre - Kerdises LYRICSΣ'αγάπησα Μ'αγάπησες κι εσύ Μα τα σώματα δεν άντεξαν κι αλλού μας πήγαν Τώρα ξένοι πια εμείς Σ'ένα τέλος εποχής Μα οι καρδιές που τόσα ένιωσαν δεμένες μείναν
Κέρδισες Στην αγάπη κέρδισες Στην καρδιά μου έζησες Με ότι κι αν συγκρίθηκες πιο πάνω ήσουν Κέρδισες Στην αγάπη κέρδισες Στην καρδιά μου έζησες Στη ζωή μου έγραψες Είσαι τα πάντα εσύ
Προχώρησα Προχώρησες κι εσύ Μα τα βράδια όταν χάνομαι κι εμένα ψάχνω Ξαναζώ απ'την αρχή Ότι ζήσαμε μαζί Όσα χρόνια κι αν περάσανε για σένα υπάρχω...
|
|
|
Post by Apostolis on Mar 31, 2015 15:47:22 GMT 1
Emigre , Kostas Doksas , Barrice For The Win !
|
|
|
Post by Vaios on Mar 31, 2015 15:59:32 GMT 1
Barrice ftw I also like Demy's & Eden xo's songs
|
|