246
14
OVSC #9 : And finally 12 points go to Poland :D
|
Post by iloveyouxgagax on Sept 25, 2011 6:20:11 GMT 1
Can u tell to me my country name in Polish ? Albania and Kosovo ? Albania, Kosowo LOL thank u
|
|
|
Post by Fatih on Jan 31, 2012 23:19:06 GMT 1
jestem turecki ;D
|
|
|
Post by karolotti on Feb 8, 2012 19:24:50 GMT 1
Jestem Turkiem.
|
|
|
Post by Fatih on Feb 8, 2012 20:21:14 GMT 1
Jestem Turkiem. dziękuję
|
|
|
Post by goodbyecruelwords on Feb 19, 2012 21:44:56 GMT 1
My Polish friend (you may remember her) has a story she wants to share: Polish linguists, prepare to s**t bricks. You're welcome, BTW.
|
|
|
Post by karolotti on Feb 19, 2012 22:26:07 GMT 1
My Polish friend (you may remember her) has a story she wants to share: Polish linguists, prepare to s**t bricks. You're welcome, BTW. This story have no sense...and it's so incorrect gramatically...
|
|
|
Post by Deleted on Feb 22, 2012 20:51:49 GMT 1
Here's my attempt *blushes*
"Cześć, mam na imię Robbie, jestem z Anglii i jestem anglik. Mowię trochę po polsku ale mowię więcej w hiszpański. Moj język ojczysty jest angielski. Studiuję w uniwersytet. Moj kurs jest muzyka i dramat. "
|
|
|
Post by karolotti on Mar 4, 2012 17:48:58 GMT 1
Here's my attempt *blushes* "Cześć, mam na imię Robbie, jestem z Anglii i jestem anglik. Mowię trochę po polsku ale mowię więcej w hiszpański. Moj język ojczysty jest angielski. Studiuję w uniwersytet. Moj kurs jest muzyka i dramat. " Not bad. But I'll correct you for the future. "Cze¶æ, mam na imiê Robbie, jestem z Anglii i jestem Anglik iem. Mowiê trochê po polsku ale mowiê wiêcej w po hiszpañsk iu. Moj jêzyk ojczysty jest to angielski. Studiujê wna uniwersyte tcie. Moj e kurs y jest to muzyka i dramat. "
|
|
Dimitris
Retired Administrator
he/him
23,032
38,271
𝐰𝐡𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐮𝐜𝐤 𝐚𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐢'𝐦 𝐚 𝐛𝐫𝐚𝐭
|
Post by Dimitris on Mar 4, 2012 20:48:55 GMT 1
I'll try do a Polish dialogue:
A: Dzieñ dobry. Jak masz na imiê? B: Dzieñ dobry. Nazywam się ...... . Jak siê masz? A: W porz¹dku, dziêkujê a ty? B: W porz¹dku, dziêkujê. Pożegnanie A: Pożegnanie, dzieñ dobry.
|
|
|
Post by karolotti on Mar 4, 2012 20:55:09 GMT 1
I'll try do a Polish dialogue: A: Dzieñ dobry. Jak masz na imiê? B: Dzieñ dobry. Nazywam się ...... . Jak siê masz? A: W porz±dku, dziêkujê a ty? B: W porz±dku, dziêkujê. Pożegnanie A: Pożegnanie, dzieñ dobry. A: Dzieñ dobry. Jak masz na imiê? B: Dzieñ dobry. Nazywam siê; ...... . Jak siê masz? A: W porz±dku, dziêkujê a ty? B: W porz±dku, dziêkujê. Po¿egnanie. Do widzenia. A: Po¿egnanie, dzieñ dobry. Dowidzenia.
|
|