|
Post by lazarkoo on Jan 17, 2013 15:51:20 GMT 1
|
|
|
Post by Jasmin on Jan 17, 2013 15:56:28 GMT 1
Iskreno susjed, ja bih na Eurosongu volio vidjeti Danijela Pavlovića, postao je popularan u BiH nakon showa "Operacija Trijumf" koji je bio popularan na cijelom Balkanu... Ove godine ponovno navijamo za Srbiju, jer kao što je već poznato, BiH ne učestuje na Eurosongu, a mi u BiH se nadamo da će Srbija ponovno pobijediti jer je odrađena odlična organizacija Eurosonga 2008 godine... SRETNO SRBIJA P.S. Sorry because of post in Bosnian
|
|
|
Post by lazarkoo on Jan 17, 2013 16:11:22 GMT 1
Hvala puno,iskreno je i meni jako žao za Bosnu,jer sam i ja pola-Bosanac i jedna od omiljenih država sa ESC , a što se tiče Danijela,dobar je pevač,al ne gotivim ga baš nešto, za mene su favoriti OT Band i Sara,Mirna i Nevena ako se prijave. Thanks a lot, honestly I am also very sad for Bosnia, because I am half-Bosnian,and one of my fav. ESC countries ;(, and about Danijel,he is a very good singer, but I don`t like his style so much.. My faves would be OT Band and Sara,Mirna and Nevena if they apply.
|
|
|
Post by Miloš on Jan 17, 2013 16:28:15 GMT 1
Hvala puno,iskreno je i meni jako žao za Bosnu,jer sam i ja pola-Bosanac i jedna od omiljenih država sa ESC , a što se tiče Danijela,dobar je pevač,al ne gotivim ga baš nešto, za mene su favoriti OT Band i Sara,Mirna i Nevena ako se prijave. Prvi Glas Srbije Bilo bi super kad bi nas predstavljale Nevena i Mirna,za Saru ne znam,nekako mi se njen glas ne bi uklapao sa glasovima Nevene i Mirne P.S. Drago mi je što si vratio na forum
|
|
|
Post by lazarkoo on Jan 17, 2013 16:41:54 GMT 1
Hvala Ma uklapao bi im se verovatno bi one pobedile ako se prijave, ali rok za slanje pesama je 20. januar,ne znam da li će uspeti.. :/
|
|
|
Post by lazarkoo on Jan 17, 2013 16:48:24 GMT 1
... Actually it`s 100 % sure that they will participate at the Beosong, I saw it now.. also like and Boris,Zoran and Saška. Yeey
|
|
|
Post by gareth on Jan 17, 2013 22:01:50 GMT 1
This is the worst semi-final allocation I've ever seen
|
|
|
Post by jeffry390 on Jan 17, 2013 22:33:03 GMT 1
We are pretty much pleased. But really, Switzerland: What were you thinking? You could have send a legend with a very modern song (Lys Assia & New Jack), but you chose the Salvation Army, and now they may not be in uniform and have to change their names. Could this maybe be a withdrawal? Song is average, won't make it to the final in my opinion, sorry. Still to Switzerland.
|
|
|
Post by eurofan2006 on Jan 17, 2013 22:37:23 GMT 1
This is the worst semi-final allocation I've ever seen Same
|
|
|
Post by Deleted on Jan 17, 2013 23:18:23 GMT 1
I don't like it...random was much better. And I see they did choose a slogan in the end.
|
|