|
Post by Deleted on Nov 8, 2013 15:34:26 GMT 1
Bende sevdim evet ama Irgilamaz beni ve yatcaz kalkcaz daha güzel sanki ;DD sen atiye dinliyor musn =) Kerem
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Nov 8, 2013 15:43:21 GMT 1
Bende sevdim evet ama Irgilamaz beni ve yatcaz kalkcaz daha güzel sanki ;DD sen atiye dinliyor musn =) Kerem Evet bazen
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2013 15:45:19 GMT 1
mesala hangi şarkilarini ve aile hiç türkiye taşinmayi düşünüyor mu Kerem
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Nov 8, 2013 15:54:28 GMT 1
mesala hangi şarkilarini ve aile hiç türkiye taşinmayi düşünüyor mu Kerem Hayir düsünmüyor Belki ben büyüyüncük insallah tasinirim Türkiyeye. Mesela Bring Me Back adli sarkisini seviyorum Atiyenin
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2013 16:00:01 GMT 1
Çok heycanliyim bugün en sevdiğim dizi war ;DD ne zamandir buraya yazmiyordun evinden uzaktaydin başina birşey geldi sandim sen junior eurovision'u seyrediyor musun evet o şarkisi süper atiyenin ben atiyenin bütün şarkilrini çok seviyorum ;D bu şarkiyi duymuş muydun hic Kerem
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Nov 8, 2013 16:05:33 GMT 1
Çok heycanliyim bugün en sevdiğim dizi war ;DD ne zamandir buraya yazmiyordun evinden uzaktaydin başina birşey geldi sandim sen junior eurovision'u seyrediyor musun evet o şarkisi süper atiyenin ben atiyenin bütün şarkilrini çok seviyorum ;D bu şarkiyi duymuş muydun hic Kerem Bugün benimde bir dizim var ve hayir o sarkiya bakmamistim. Evet Junior Eurovisiona bakiyorum. Beraber chatleserek bakabiliriz cok az süre kaldi. Ve allaha sükür baskma birsey gelmedi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2013 16:12:09 GMT 1
Ben geçen yıl türkiye katilmadiği için iphone dan izlemiştim esc yi jesc de öyle izlicem isveç kanalindan ;D senin dizin neydi merak ettim ;D meccezir diye bir dizi var çağtay ulusoyun onu izliyo musn ;d sanirim senin almanyada gitmediğin yer kalmadi .d Kerem
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Nov 8, 2013 17:31:08 GMT 1
Ben geçen yıl türkiye katilmadiği için iphone dan izlemiştim esc yi jesc de öyle izlicem isveç kanalindan ;D senin dizin neydi merak ettim ;D meccezir diye bir dizi var çağtay ulusoyun onu izliyo musn ;d sanirim senin almanyada gitmediğin yer kalmadi .d Kerem Benim dizimin adi Huzur Sokagi.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 8, 2013 18:04:27 GMT 1
O dizisi sanirim atv de idi benim dizimde yalan dünya :DD komedi sevdiğim içinnd ;D Kerem
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Nov 8, 2013 18:18:03 GMT 1
O dizisi sanirim atv de idi benim dizimde yalan dünya :DD komedi sevdiğim içinnd ;D Kerem Hahaha evet Bende komedi severim mesela Zengin Kiz Fakir Oglan gibi veya Cocuklar Duymasin veya Seksenler gibi. Avrupa Avrupayida severim
|
|