6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Oct 9, 2013 18:34:48 GMT 1
Beşiktaş ama o kadar fanatik değilim sen KeremBende fanatik deyilim. Peki karnen nasil?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 18:40:13 GMT 1
Bu dörtlüyü nasil buluyorsun Istanbul'a tekrar ne zaman geliceksin arti bir çouk var bu forum da avusturyali sana takmiş bence
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Oct 9, 2013 18:50:18 GMT 1
Karnem çok iyidi hiç zayif kötü notum yoktu takdir aldim senin ki nasildi almanyanin karne sistermini pek bilmiyorum ama Kerem Almanyada 1 den 6 ya kadar notlar var. 6 en kötü 1 en iyi not. Türkiyede tam tersi 5 en iyi 1 en kötü Karnem benimde cok iyidi allaha sükür
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 18:51:37 GMT 1
Karnem çok iyidi hiç zayif kötü notum yoktu takdir aldim senin ki nasildi almanyanin karne sistermini pek bilmiyorum ama Kerem Almanyada 1 den 6 ya kadar notlar var. 6 en kötü 1 en iyi not. Türkiyede tam tersi 5 en iyi 1 en kötü Karnem benimde cok iyidi allaha sükür Çalişkan birisin o zaman sizin karnenizde iyi olduğu zaman birşey veriyorlar mi belge gibi en sevdiğin oyun ne diye sormu muydum .d Çalişkan birisin o zaman sizin karnenizde iyi olduğu zaman birşey veriyorlar mi belge gibi en sevdiğin oyun ne diye sormu muydum .d
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Oct 9, 2013 19:00:05 GMT 1
Bu dörtlüyü nasil buluyorsun Istanbul'a tekrar ne zaman geliceksin arti bir çouk var bu forum da avusturyali sana takmiş bence Hahah. Dördü süper. Istanbula seneye herhalde gelemeyeceyim. Tek zonguldaka
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Oct 9, 2013 19:00:52 GMT 1
Almanyada 1 den 6 ya kadar notlar var. 6 en kötü 1 en iyi not. Türkiyede tam tersi 5 en iyi 1 en kötü Karnem benimde cok iyidi allaha sükür Çalişkan birisin o zaman sizin karnenizde iyi olduğu zaman birşey veriyorlar mi belge gibi en sevdiğin oyun ne diye sormu muydum .d Çalişkan birisin o zaman sizin karnenizde iyi olduğu zaman birşey veriyorlar mi belge gibi en sevdiğin oyun ne diye sormu muydum .d Hayir vermiyorlar. Oyun sormustun hahah en sevdiyin diziler hangileri veya hangilerdi?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 19:03:32 GMT 1
Bak şimdi sen beni en derin yerden vurdun çünkü dizi benim işim Glee Vampire Diaries Teen Wolf Walking Dead how I Meet Your Mather Pretty Little Liars South Park Ve Disney deki bütün diziler Senin en sevdiklerin neler Olsun Istanbul olmasada Turkiye havasi almiş olursun Kerem
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Oct 9, 2013 19:14:49 GMT 1
Bak şimdi sen beni en derin yerden vurdun çünkü dizi benim işim Glee Vampire Diaries Teen Wolf Walking Dead how I Meet Your Mather Pretty Little Liars South Park Ve Disney deki bütün diziler Senin en sevdiklerin neler Olsun Istanbul olmasada Turkiye havasi almiş olursun KeremHahahha asaya yokari hepsini izliyorum. South Park Peki türk dizileri bakiyormusun?
|
|
|
Post by Deleted on Oct 9, 2013 19:17:27 GMT 1
Tabi ki de ever Yalan Dünya en sevdiğim dizi onun dişinda çağtay ulusoy ve serenay sarikayanin dizisni izliyorum Sen Yalan Dünya izliyor musun Kerem
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Oct 9, 2013 19:25:44 GMT 1
Tabi ki de ever Yalan Dünya en sevdiğim dizi onun dişinda çağtay ulusoy ve serenay sarikayanin dizisni izliyorum Sen Yalan Dünya izliyor musun KeremHayir ben Huzur Sokagi, Cocuklar Duymasin, Avrupa Avrupa, Seksenler, Zengin Kiz Fakir Oglan, O Ses Türkiye, Yeteneksizsiniz Türkiye gibi dizi ve yarismalari izliyorum
|
|