|
Post by Emre on Dec 19, 2013 23:24:00 GMT 1
bence juri daha çok ülkelere oy verdi böyle küçük ülke olmayan yerlere pek bakmadilar ama ben en çok kuzey kıbrısı beğendim :DD sen ben o kuş kurt sesleri çıkaran şarkidan çok korktum ;D fox says şarkisina çok benzior iks de Emre ve emre last.fm ya da ask.fm kullaniyor musun =) Bence de jüri resmen ülkelere oy verdi. Sonuçlar malesef hiç iyi değildi. www.lastfm.com.tr/user/emreizmirlite ask fm im yok. Bu signature kısmına last fm kutusu nasıl ekleniyor?
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2013 23:28:16 GMT 1
Aww sen bende eklisin :DD ben hatirliyorum senin last.fm ini gördüğüm zaman kendi kendime demiştim ki ama senin olduğunu bilmiyodum şimdi örendim demiştimki bu güzel last fm kimin acaba :DD ne zamandir dinlememişsin lastlabs.pl/musicbars.php bu siteden yapmıştım =) Emre
|
|
|
Post by Emre on Dec 19, 2013 23:33:17 GMT 1
Aww sen bende eklisin :DD ben hatirliyorum senin last.fm ini gördüğüm zaman kendi kendime demiştim ki ama senin olduğunu bilmiyodum şimdi örendim demiştimki bu güzel last fm kimin acaba :DD ne zamandir dinlememişsin lastlabs.pl/musicbars.php bu siteden yapmıştım =) EmreŞarkı isimlerini tarayıcımdan alıyodu youtube üzerinden. 1-2 gün önce chrome u silip tekrar yüklemek zorunda kaldım o yüzden skroplayamıyor. Bakıcam yakında caresine. Saol o link icin
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2013 23:37:22 GMT 1
Şey yapabilirsin mesala hani bir ünlünün sayfasina girdin diyelim orda radyo dinle var ona tıklayinca şarkilar çıkıyo ordan dinliyebilirsin o stokluyo ya da bir kullanicinin radyosu Emre
|
|
|
Post by Emre on Dec 19, 2013 23:39:22 GMT 1
Anladım saol Son dinlediğim şarkı da komedi yalnız Banu Alkan Kaldıramazsan Kaldırırlar Gülüm hhahahhahasdfghjkl
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2013 23:41:17 GMT 1
Evet yapabilmişsin çok güzel olmuş :DD evet erçekten banu lol ;D korece dinlemeyi seviyor musun kpop gibisi :33 Emre
|
|
|
Post by Emre on Dec 19, 2013 23:44:20 GMT 1
Evet yapabilmişsin çok güzel olmuş :DD evet erçekten banu lol ;D korece dinlemeyi seviyor musun kpop gibisi :33 Emre Yani arada 1-2 sevdigim sarkı denk geliyor online contestler sagolsun ama çok ta fanı degilim kpop un.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 19, 2013 23:54:59 GMT 1
sence aynur aydin mi hadise mi atiye mi ;D Emre
|
|
|
Post by Emre on Dec 20, 2013 0:00:38 GMT 1
Aynur kesinlikle!! Müzigi Türkiye standartları için fazla iyi. O yüzden youtube da çok az dinleniyor malesef
|
|
|
Post by Deleted on Dec 21, 2013 19:58:40 GMT 1
Azerbaycan kazandi ama türkiye ve kıbrıs çok aşşalardaydi .d tataristan ve altay nasil o kadar yüksek sıraya geldi onu anlamadim .d
|
|