826
1,919
〜inactive // i don't check messages or notifs // contact me on links below ⬇️〜
|
Post by Shane on Feb 15, 2014 18:05:54 GMT 1
Multiple sources claim that Alexandra has not submitted a song to TVR.
Mihai has withdrawn from the selection.
|
|
|
Post by How Bogs How Blue on Feb 15, 2014 18:42:13 GMT 1
Hetre in Romania I found out : Paula and Ovi are netering the competition of Selectia Nationala 14, being one of the favourites. Mihai Traistariu WILL participate with the song "I'm sorry". The winner of The Voice of Romania 01, Stefan Stan has sent a song to TVR. Naomi, transsexual singer, tries again after in 2013 sent 4 songs and not get in the final 20 The 12 songs will be announced on February 20th, but the NF will take place on March 1st.
|
|
|
Post by Anesović on Feb 15, 2014 19:13:57 GMT 1
Hetre in Romania I found out : Paula and Ovi are netering the competition of Selectia Nationala 14, being one of the favourites. Mihai Traistariu WILL participate with the song "I'm sorry". The winner of The Voice of Romania 01, Stefan Stan has sent a song to TVR. Naomi, transsexual singer, tries again after in 2013 sent 4 songs and not get in the final 20 The 12 songs will be announced on February 20th, but the NF will take place on March 1st. But Mihai withdrew?...
|
|
|
Post by How Bogs How Blue on Feb 15, 2014 19:22:01 GMT 1
No...
Any source ?
|
|
|
Post by Anesović on Feb 15, 2014 19:32:33 GMT 1
|
|
Jess
Retired Administrator
she/they
|
Post by Jess on Feb 15, 2014 19:37:23 GMT 1
He did withdraw. What he said on Facebook (in Romanian): Dragi romani ... iata decizia mea in ceea ce priveste participarea la Eurovision 2014 ... Unii dintre voi veti fi tristi daca ma retrag chiar acum, inainte de a intra in competitie ... Altii, pentru ca deja sustineati pe cineva, veti fi bucurosi ... E firesc sa fie asa ... Inca din 2006, cand am reusit cu piesa " Tornero " sa cuceresc topurile internationale ... am realizat ce forta reprezinta Eurovisionul pentru cariera unui artist. Sa fii peste noapte difuzat in peste 30 de tari ... nu e de ici de colo ... E-adevarat ... cu o singura piesa ... Dar tot e ceva ... Tot atunci am realizat ca am fost atat de aproape de castigarea concursului international Eurovision ... Drept pentru care, din 2007 incolo, an de an, cu 3-4 luni inainte de a incepe inscrierile ... eu sunt primul si cel mai vehement artist care striga in gura mare : " Vreau din nou la Eurovision ! Trimiteti-mi piese sa le ascult ! " ... In fiecare an primesc piese din toate colturile lumii ... Special scrise pentru mine si ... pentru Eurovision ... Nu le-am simtit ... castigatoare ... Ani la rand am tot asteptat acea piesa ... care sa-i spuna inimii mele : " Mihai, du-te ! Asta e piesa pe care o asteptai ! " ... Anul acesta am primit, ca niciodata, un morman de piese ... Am ales doua ... ritmate ... si foarte bune ... Le-am inregistrat, eram pregatit sa le testez ... insa ... Acum vreo 3 saptamani ... a aparut piesa lui Andrei Tudor - care m-a dat complet peste cap ... Piesa lui, dupa prima ascultare ... era ... exceptionala ! ... iar Andrei Tudor ... a ramas pentru mine ... compozitorul care, fara sa-si dea seama, mi-a salvat cariera in 2004-2005, cand, sparsesem trupa VALAHIA si ... aveam nevoie disperata de o revenire spectaculoasa, de o relansare. El a fost ... Trimis de Dumnezeu ... " Cat de frumoasa esti " ... s-a numit piesa care a stat 5 luni in topurile muzicale ... piesa datorita careia ... si-n ziua de azi ... concertez in zilele pline de iubire ... in zilele pline de femei frumoase ... in zilele de nunta sau in zilele cand barbatii simt ca ... tre' sa le zica Traistariu nevestelor lor ... cat sunt de frumoase ... Din acel moment ... in mintea mea ... Andrei Tudor a devenit subit ... compozitorul PERFECT. Anul acesta, cand am primit de la Andrei piesa " I'm sorry " ... am luat-o ca pe un semn ... Imi doream mult o balada ... Vocea mea e ... perfect facuta pentru balade ... Chiar daca " Tornero " a fost o piesa super ritmata ... Si-atunci ... am zis ca ... ASTA E PIESA ... In secunda doi ... am abandonat celelalte doua piese ritmate, care erau deja pregatite ... si m-am simtit obligat sa anunt compozitorii lor ... ca nu mai cred in ele si ca am o a treia varianta, in care cred ! Asa a inceput totul, acum 3 saptamani ... Am inregistrat piesa lui Andrei Tudpr ... am ascultat-o si ziua si noaptea ... am cerut pareri, sfaturi ... am facut sondaje ... si, dupa toate astea, dupa toate noptile nedormite din ultima perioada, dupa toate framantarile si nesiguranta mea din ultima vreme ... in final, am decis asa :
Piesa e foarte buna si-mi vine manusa. Insa, pentru Eurovision, mi-am dat seama ca mie imi trebuie ceva mai mult. Eurovisionul nu mai e de mult timp un concurs doar de creatie sau care valorifica vocile bune ... Eurovision e ... un amalgam de forte ... un intreg spectacol de ... voce, piesa, show etc ... Tre' sa le ai pe toate ... Altfel risti sa vii cu coada intre picioare ... Iar eu nu suport asta ! Mi-am dorit si-mi doresc din toti rarunchii sa revin pe scena marelui concurs european ... Insa ... simt ca anul asta ... nu sunt la maximum ... Piesa " I'm sorry " este geniala ... O ascult in nestire ... eu, care n-am rabdare sa-mi ascult 8 secunde dintr-o piesa ... Si, totusi, ceva imi spune ca ... nu e momentul meu ... Inima-mi dicteza ca ... pot mai mult ... Ceva-mi spune ca trebuie sa sochez cu vocea mea ... ca sa iau un rezultat in primii 3 ... in Danemarca ... Asa cum am facut cu " Tornero " in 2006 ... Eu stiu CLAR de ce am luat atat de multe puncte in 2006 ... Pe langa refrenul piesei in limba italiana, pe langa ritmul si usurinta cu care se retinea piesa ... trilurile mele ( octavele - cum le zice lumea ) ... au facut totul ... La auzul acelor sunete ... rare si nemaifacute la Eurovision ... oamenii au pus mana pe telefon ... si m-au votat prin SMS.
Si-atunci ... pentru ca este bestiala ... si, pentru ca-mi vine manusa pe voce ... piesa " I'm sorry " ... va promit ... va avea un videoclip demential ... Am decis s-o promovez in continuare ... ca pe noul meu single ... Insa ... am hotarat ca pentru Eurovision ... am sa ma pregatesc constiincios anul viitor ... Deocamdata ... comentariile voastre de pe net, sondajele, mesajele de pe youtube sau de pe forumuri, zecile de telefoane primite de la prieteni adevarati, sms-urile si mesajele primite pe facebook sau pe mail ... au fost intr-o cantitate atat de mare in perioada asta ... incat sunt coplesit de atentia care mi s-a acordat de cateva zile incoace ... Nu mai vorbesc de zecile de articole din ziare ... Parca n-am fost niciodata mai mediatizat ... Cert este un lucru ... Nu vreau sa dezamagesc ! Totusi ... inima mea-mi spune ... ca ... nu e momentul meu ... Iertati-ma daca nu am ales dupa dorinta voastra, insa ... Tot ce-mi doresc eu de la Eurovision este locul I ... si o noua explozie in topurile internationale, asa cum s-a intamplat cu " Tornero ". Nu ma duc din nou acolo ... ca sa ma intorc cu vreun loc ... 11 ... sau 15 ... sau ... Doamne Fereste ... 20 ... Nu ma duc acolo sa fac doar prezentza ... Nu mi-am dorit o noua participare ... doar de dragul de a participa ... Imi doresc de la Eurovision ... locul I. Stiu ... suna cam ... mult ... Dar eu stiu ca pot ... In 2006, inainte de marele concurs international ... peste 50 de sondaje pe net, polluri, clasamente facute de casele de pariuri din Europa ... ma dadeau unul din favoritii la ... LOCUL I. Mi-a ramas asta in minte si ... ca un virus ... dorinta de a ma intoarce de-acolo cu LOCUL I ... imi rascoleste mintea si sufletul ... Primesc si-n ziua de azi rapoartele de la Uniunea Compozitorilor ... si, inca ma crucesc, sa vad ca incasez dupa atatia ani ... bani ... din tari la care nu m-as fi gandit vreodata : Sudan, Macedonia, China ... De Europa mai ziceam ... dar sa vad ca mi se difuzeaza piesa inca ... dupa 6 - 7 ani ... in tari in care nici macar n-am ajuns vreodata e deja ... prea bine pentru mine ... Asadar ... Ne revedem anul viitor ... mai pregatit ... mai norocos ... mai increzator ... Deocamdata ne vom concentra atentia pe varianta in limba romana a piesei si pe videoclipul care se filmeaza zilele urmatoare ...
Urez succes tuturor concurentilor ... si abia astept sa vad Selectia nationala si sa sustin ... CEA MAI BUNA PIESA DE ANUL ASTA ! Fie ca cel mai bun sa aiba norocul sa castige ! Zic " norocul " ... pentru ca ... nu se intampla intotdeauna sa castige chiar cel mai bun ...
P. S. : NU UITATI SA-MI TRIMITETI PIESE PENTRU EUROVISION 2015 ... Astrele zic ca ... acela ar fi anul meu de glorie !!!
|
|
Rick
Retired Administrator
12,513
25,981
Did it frighten you, how we kissed when we danced on the light up floor?
|
Post by Rick on Feb 15, 2014 23:08:26 GMT 1
To be honest; he is stupid lol From what I understood he's scared to get a place in the second half of the scoreboard.. lol then what should Valentina Monetta say? And when I hoped something great from Romania.. Let's wait the 20th..
|
|
|
Post by Jan on Feb 15, 2014 23:09:19 GMT 1
His song isn't good anyway IMO
|
|
826
1,919
〜inactive // i don't check messages or notifs // contact me on links below ⬇️〜
|
Post by Shane on Feb 18, 2014 18:58:44 GMT 1