|
Post by Hyunzales on Aug 1, 2014 16:21:55 GMT 1
Welcom to the second Semi-Final of the Latvian selection Here are the songs in the running order: 01.Andris Kivičs, Aminata Savadogo, Rihards Bērziņš, Ravita Kreicberga- Tas nekad nepāries 02. Otra Puse & Aija Andrejeva - Ave Pali 03. Antra Stafecka - Mans spēks 04. Ieva Sutugova - Šai Nakti 05. Oskars Deigelis - Spēj tik pasmaidīt 06. Kaspars Markševics - Var jau būt 07. Samanta Tīna - Pietiks 08. Toms Bokums - Dienu pēc dienas 09. Laima Dimanta - Skan 10. Nikolajs Puzikovs - Mana mīļā meitene 11. Katy Tindemark - Tu Esi Cerība 12. Rihards Bērziņš feat. Ralfs Eilands - Blakus Man RECAP:Vote: ( ᴅɪᴍɪ), ( Phil) ( 𝐴𝑑𝑟𝑖𝑎̀), ( Aless), (@hvdstrcbcbr), ( Jess), ( Dmitry), ( Jen), ( lazarkoo), ( James), ( Dylan), ( Shane), ( Jιm), ( Dimitris), ( How Bogs How Blue), ( Daniel), ( Miloš), ( Tias), ( Anton), (@eurovisiongermany), ( George), ( Franck), ( Rick), (@douzepointa), ( ¥€$), ( ClassifiedCat), ( Eke), ( Hyunzales), ( Sel), ( Kenajabam), ( Laimis), ( viktorasvigo), (@mightyhawks), ( El Catracho) , ( Ser Pounce), ( Asi), ( alex(a)bg), ( Jordy), ( Vaios), ( Mateusz), ( LittleDemon), ( Domantas), ( Aleks Džehverović), ( Jasmin), ( Christian AT), ( Logan), ( esctudor), ( Tom), ( Jan), ( Marko), ( Kerem), ( Anesović), ( Liev), (@thesirenscalling)
|
|
2,062
3,567
San Marinese HOD (EoF) - Greek HOD (OESC)
|
Post by El Catracho on Aug 1, 2014 17:56:14 GMT 1
Malta has voted
|
|
|
Post by Hyunzales on Aug 3, 2014 22:27:03 GMT 1
votes please ( ᴅɪᴍɪ), ( Phil), ( 𝐴𝑑𝑟𝑖𝑎̀), ( Aless), (@hvdstrcbcbr), ( Jess), ( Dmitry), ( Jen), ( lazarkoo), ( James), ( Dylan), ( Shane), ( Jιm), ( Dimitris), ( How Bogs How Blue), ( Daniel), ( Miloš), ( Tias), ( Anton), (@eurovisiongermany), ( George), ( Franck), ( Rick), (@douzepointa), ( ¥€$), ( ClassifiedCat), ( Eke), ( Hyunzales), ( Sel), ( Kenajabam), ( Laimis), ( viktorasvigo), (@mightyhawks), (@garameaning), ( Asi), ( alex(a)bg), ( Jordy), ( Mateusz), ( LittleDemon), ( Domantas), ( Aleks Džehverović), ( Jasmin), ( Christian AT), ( Logan), ( esctudor), ( Tom), ( Jan), ( Marko), ( Kerem), ( Anesović), ( Liev), (@thesirenscalling) ( Blandine), ( Matt), ( MG), (@lolzwut)
|
|