|
Post by Vaios on May 26, 2014 23:46:49 GMT 1
Δεν έχω ιδέα πως να κάνω την δικιά μου
|
|
Dimitris
Retired Administrator
he/him
23,032
38,271
𝐰𝐡𝐨 𝐭𝐡𝐞 𝐟𝐮𝐜𝐤 𝐚𝐫𝐞 𝐲𝐨𝐮 𝐢'𝐦 𝐚 𝐛𝐫𝐚𝐭
|
Post by Dimitris on May 27, 2014 22:18:10 GMT 1
George καταλαβες τι εγινε με τον ρομπι κ τον ντενις? δν ξερω αν ριχνεις ευθυνες ή αν κατηγορεις τον ρομπι επειδη αρχισε τον καβγα παντως ο ρομπι ειχε δικιο. δλδ ερχεται ο αλλος κ του ζηταει τον λογο π βαζει ελλι, λιτλ μιξ κλτ στην selection του απο την στιγμη π ξερει τι εχει τις τελευταιες μερες? ξεσπασε ο ανθρωπος κ με το δικιο του. κ το αλλο ειν οτι ο ρομπι τον υποστηριζε παλια οτι ολοι του επιτεθηκαμε κτλ.
|
|
|
Post by George on May 27, 2014 22:23:37 GMT 1
κοιτα εγω ειμαι με τον ντενις...ενταξει δεν ειχε δικιο στην αρχη που ελεγε μαλακιες για τη την εθνικη επιλογη αλλα μετα ειχε δικιο..οκ το ξερω οτι εχει πεθανει ο φιλος του και δεν ειναι οτι το καλυτερο αλλα μετα απο αυτο ολα αλλαξαν...δηλαδη για μενα ειναι σαν να πηρε το ρολο του ''μη μου μιλατε εχει πεθανει ο φιλος μου και ειμαι πιο σνομπ'' τεσπα ξερω οτι θα το δουν αλλα ετσι ειναι τα πραγματα για μενα...βεβαια δεν ειμαι στην θεση του ρομπι για να σ ελεγα τι θα κανα...
|
|
Dimitris
Retired Administrator
he/him
23,032
38,271
|
Post by Dimitris on May 27, 2014 22:26:52 GMT 1
δλδ εσυ θα ειχες ορεξη να κατσεις να ψαξεις για original ή unknown τραγουδιστες απο την στιγμη π ξερεις οτι ο φιλος σ πεθανε κ εσυ ουτε στην κηδεια δεν μπορεις να πας? κ δεν εβαλε μονο λιτλ μιξ, ελλι κτλ εβαλες κ αλλους. απλως οι μισοι ηταν οι γνωστοι κ αυτο πειραξε τον ντενις.
|
|
|
Post by George on May 27, 2014 22:27:59 GMT 1
απλως να μην εκανε εθνικη επιλογη αμα δεν ειχε ορεξη...
|
|
|
Post by Vaios on May 27, 2014 22:28:37 GMT 1
δλδ εσυ θα ειχες ορεξη να κατσεις να ψαξεις για original ή unknown τραγουδιστες απο την στιγμη π ξερεις οτι ο φιλος σ πεθανε κ εσυ ουτε στην κηδεια δεν μπορεις να πας? κ δεν εβαλε μονο λιτλ μιξ, ελλι κτλ εβαλες κ αλλους. απλως οι μισοι ηταν οι γνωστοι κ αυτο πειραξε τον ντενις. βασικα ειδες τα posts μας και τους εβαλε, ειμαι σιγουρος θα μπορουσε απλα να αφησεις αυτους που ειχε, δεν χρειαζοταν επιπλεον.
|
|
Dimitris
Retired Administrator
he/him
23,032
38,271
|
Post by Dimitris on May 27, 2014 22:29:47 GMT 1
αφου ειχε ηδη επιλεξει. κ γιατι να μην κανει αφου τον συμφερει? με τις δυο edition π εκανε, με τη μια νικησε τον διαγωνισμο και με την αλλη βγηκε δευτερος. κ ετσι και αλλιως νομιζω ειχε επιλεξει τους πρωτους 3-4 απο πριν. δεν ξερω.
|
|
Dimitris
Retired Administrator
he/him
23,032
38,271
|
Post by Dimitris on May 27, 2014 22:30:52 GMT 1
δλδ εσυ θα ειχες ορεξη να κατσεις να ψαξεις για original ή unknown τραγουδιστες απο την στιγμη π ξερεις οτι ο φιλος σ πεθανε κ εσυ ουτε στην κηδεια δεν μπορεις να πας? κ δεν εβαλε μονο λιτλ μιξ, ελλι κτλ εβαλες κ αλλους. απλως οι μισοι ηταν οι γνωστοι κ αυτο πειραξε τον ντενις. βασικα ειδες τα posts μας και τους εβαλε, ειμαι σιγουρος θα μπορουσε απλα να αφησεις αυτους που ειχε, δεν χρειαζοταν επιπλεον. λιτλ μιξ κ σερ 100% θα εβαζε αφου του αρεσουν :ρ 1D ειπε τον λογο π το εβαλε. τον εκφραζει το τραγουδι οπως ειπε.
|
|
|
Post by George on May 27, 2014 22:32:06 GMT 1
δεν ξερω...αλλα κανοντας αυτο παει με το συμφερον του...και με λιγα λογια ειναι σαν να ξεχναει τον φιλο του εστω και για λιγα λεπτα...Γιατι σε οποιοδηποτε αμα γινοτανε αυτο δεν θα σκεφτοτανε '''Α κατσε να δω ποιους τραγουδιστες θα βαλω στο διαγωνισμο...'''
|
|
|
Post by Vaios on May 27, 2014 22:35:06 GMT 1
δεν ξερω τι λετε, αλλα χωρις ενα μικρο fight το forum κατανταει βαρεμαρα και για να το παραδεχτω, οταν μαλωνω μερικες φορες το απολαμβανω καληνυχτα
|
|