|
Post by Jιm on May 28, 2014 13:37:28 GMT 1
|
|
|
Post by Vaios on Jun 1, 2014 14:18:55 GMT 1
A 18 year old boy committed suicide the day before yesterday because of the final exams. The pressure of the country lead him to do it. Many students after hearing this admited that they were thinking to do the same exact thing. Me, from the other side, and the generation of '98 wrote the first subject with the new system. 90% of us failed. Myself is in them, too. We have 3 weeks to finish the exams. We can't write nothing due to the f**king system! WTF they are trying to make? To make us hate school? A student who hates school can't continue to be an open minded adult. Now that we all have the same opinion? Now that we see school as a boring building where in it we have the half hours of our teenage life and it don't provide us education but only sadness and anger? What is next? Τι είναι αυτό το νέο σύστημα?
|
|
|
Post by Jιm on Jun 1, 2014 21:52:33 GMT 1
A 18 year old boy committed suicide the day before yesterday because of the final exams. The pressure of the country lead him to do it. Many students after hearing this admited that they were thinking to do the same exact thing. Me, from the other side, and the generation of '98 wrote the first subject with the new system. 90% of us failed. Myself is in them, too. We have 3 weeks to finish the exams. We can't write nothing due to the f**king system! WTF they are trying to make? To make us hate school? A student who hates school can't continue to be an open minded adult. Now that we all have the same opinion? Now that we see school as a boring building where in it we have the half hours of our teenage life and it don't provide us education but only sadness and anger? What is next? Τι είναι αυτό το νέο σύστημα? απο το 98 κ μετα για να περναμε τη ταξη θα πρεπει να εχουμε μο πανω απο 10. μετα σε ολα τα μαθηματα 8 εκτος απο γλωσσα, κειμενα, αρχαια, αλγεβρα κ γεωμετρια πρεπει να εχεις 10 σε ολα κ μετα σαν συμψηφισμενα παλι 10. αν βγαλεις κατω απο 8 η 10 μενεις για σεπτεμβρη. 2ον και βασικοτερο τα θεματα τα 2 θα τα βαζει ο καθηγητης κ τα αλλα 2 το υπουργειο με κληρωση. η τραπεζα ειν στο ιντερνετ μπορεις να τη δεις. εχει μεσα 1000 θεματα... και οσι γραψαμε τη πεμπτη απολα τα σχολεια οτι μαθημα κ αν ηταν κ οσο κ να μας βοηθησαν οι καθηγητες πανω απο 10 αποκλειεται να γραψαμε γιατι του υπουργειου ηταν πανδυσκολα. το 97 κ το 96 απο την αλλη θα γραφουν τις πιο δυσκολες εξετασεις κ ας εχουν το παλιο συστημα. και η πιεση απο το κρατος να μαθουν σχεδον ολη την υλη τα παιδια της τριτης λυκειου, οδηγησε εναν να αυτοκτονησει κ απο εκεινη την μερα ολο πορειες κλπ γινονται..... κ χωρις να μας ρωτησουν εκαναν οτι γουσταραν! και του χρονου εγω θα εχω να επιλεξω 2 προσδιορισμους δλδ η ανθρωπιστικες επιστημες η θετικες επιστημες... μετα στην τριτη εχει αλλες 4 κατευθυνσεις για να επιλεξεις... οτι ναναι, μπαχαλο! και με το νεο συστημα τα σχολεια θα ανοιγουν 8/9 κ θα χασουμε την 7/1 και την 30/1 γιατι θα κανουμε μαθημα εκεινες τις μερες και η σχολικη χρονια θα τελειωσει παντου 15 ιουνιου. δλδ εγω του χρονου μεχρι 5 ιουλιου θα πηγαινω σχολειο για εξετασεις!
|
|
|
Post by Vaios on Jun 1, 2014 22:01:45 GMT 1
Τι είναι αυτό το νέο σύστημα? απο το 98 κ μετα για να περναμε τη ταξη θα πρεπει να εχουμε μο πανω απο 10. μετα σε ολα τα μαθηματα 8 εκτος απο γλωσσα, κειμενα, αρχαια, αλγεβρα κ γεωμετρια πρεπει να εχεις 10 σε ολα κ μετα σαν συμψηφισμενα παλι 10. αν βγαλεις κατω απο 8 η 10 μενεις για σεπτεμβρη. 2ον και βασικοτερο τα θεματα τα 2 θα τα βαζει ο καθηγητης κ τα αλλα 2 το υπουργειο με κληρωση. η τραπεζα ειν στο ιντερνετ μπορεις να τη δεις. εχει μεσα 1000 θεματα... και οσι γραψαμε τη πεμπτη απολα τα σχολεια οτι μαθημα κ αν ηταν κ οσο κ να μας βοηθησαν οι καθηγητες πανω απο 10 αποκλειεται να γραψαμε γιατι του υπουργειου ηταν πανδυσκολα. το 97 κ το 96 απο την αλλη θα γραφουν τις πιο δυσκολες εξετασεις κ ας εχουν το παλιο συστημα. και η πιεση απο το κρατος να μαθουν σχεδον ολη την υλη τα παιδια της τριτης λυκειου, οδηγησε εναν να αυτοκτονησει κ απο εκεινη την μερα ολο πορειες κλπ γινονται..... κ χωρις να μας ρωτησουν εκαναν οτι γουσταραν! και του χρονου εγω θα εχω να επιλεξω 2 προσδιορισμους δλδ η ανθρωπιστικες επιστημες η θετικες επιστημες... μετα στην τριτη εχει αλλες 4 κατευθυνσεις για να επιλεξεις... οτι ναναι, μπαχαλο! και με το νεο συστημα τα σχολεια θα ανοιγουν 8/9 κ θα χασουμε την 7/1 και την 30/1 γιατι θα κανουμε μαθημα εκεινες τις μερες και η σχολικη χρονια θα τελειωσει παντου 15 ιουνιου. δλδ εγω του χρονου μεχρι 5 ιουλιου θα πηγαινω σχολειο για εξετασεις! Δηλαδή, άμα ήμουν στην Ελλάδα θα ήμουν okay? Με το παλιό σύστημα?
|
|
|
Post by Jιm on Jun 2, 2014 10:38:41 GMT 1
απο το 98 κ μετα για να περναμε τη ταξη θα πρεπει να εχουμε μο πανω απο 10. μετα σε ολα τα μαθηματα 8 εκτος απο γλωσσα, κειμενα, αρχαια, αλγεβρα κ γεωμετρια πρεπει να εχεις 10 σε ολα κ μετα σαν συμψηφισμενα παλι 10. αν βγαλεις κατω απο 8 η 10 μενεις για σεπτεμβρη. 2ον και βασικοτερο τα θεματα τα 2 θα τα βαζει ο καθηγητης κ τα αλλα 2 το υπουργειο με κληρωση. η τραπεζα ειν στο ιντερνετ μπορεις να τη δεις. εχει μεσα 1000 θεματα... και οσι γραψαμε τη πεμπτη απολα τα σχολεια οτι μαθημα κ αν ηταν κ οσο κ να μας βοηθησαν οι καθηγητες πανω απο 10 αποκλειεται να γραψαμε γιατι του υπουργειου ηταν πανδυσκολα. το 97 κ το 96 απο την αλλη θα γραφουν τις πιο δυσκολες εξετασεις κ ας εχουν το παλιο συστημα. και η πιεση απο το κρατος να μαθουν σχεδον ολη την υλη τα παιδια της τριτης λυκειου, οδηγησε εναν να αυτοκτονησει κ απο εκεινη την μερα ολο πορειες κλπ γινονται..... κ χωρις να μας ρωτησουν εκαναν οτι γουσταραν! και του χρονου εγω θα εχω να επιλεξω 2 προσδιορισμους δλδ η ανθρωπιστικες επιστημες η θετικες επιστημες... μετα στην τριτη εχει αλλες 4 κατευθυνσεις για να επιλεξεις... οτι ναναι, μπαχαλο! και με το νεο συστημα τα σχολεια θα ανοιγουν 8/9 κ θα χασουμε την 7/1 και την 30/1 γιατι θα κανουμε μαθημα εκεινες τις μερες και η σχολικη χρονια θα τελειωσει παντου 15 ιουνιου. δλδ εγω του χρονου μεχρι 5 ιουλιου θα πηγαινω σχολειο για εξετασεις! Δηλαδή, άμα ήμουν στην Ελλάδα θα ήμουν okay? Με το παλιό σύστημα? το καινουργιο θα ειχες
|
|
|
Post by Vaios on Jun 2, 2014 14:00:54 GMT 1
Δηλαδή, άμα ήμουν στην Ελλάδα θα ήμουν okay? Με το παλιό σύστημα? το καινουργιο θα ειχες Δηλαδή τα μίσα απο τα θέματα που θα έγραφα στις εξετάσεις, θα τα αποφάσιζε το υπουργείο και όχι ο καθηγητής? Χωρίς να είναι σίγουρο ότι το έχουμε διδαχθει?
|
|
|
Post by Jιm on Jun 2, 2014 16:07:44 GMT 1
το καινουργιο θα ειχες Δηλαδή τα μίσα απο τα θέματα που θα έγραφα στις εξετάσεις, θα τα αποφάσιζε το υπουργείο και όχι ο καθηγητής? Χωρίς να είναι σίγουρο ότι το έχουμε διδαχθει? yep yep κ υποτιθεται πως ο καθηγητης σου θα εβγαζε την υλη αλλιως το υπουργειο δε φταιει!
|
|
|
Post by Vaios on Jun 2, 2014 16:12:12 GMT 1
Δηλαδή τα μίσα απο τα θέματα που θα έγραφα στις εξετάσεις, θα τα αποφάσιζε το υπουργείο και όχι ο καθηγητής? Χωρίς να είναι σίγουρο ότι το έχουμε διδαχθει? yep yep κ υποτιθεται πως ο καθηγητης σου θα εβγαζε την υλη αλλιως το υπουργειο δε φταιει! Καλο κουραγιο!
|
|
|
Post by Jιm on Jun 3, 2014 10:38:06 GMT 1
|
|
|
Post by Jιm on Jun 11, 2014 10:12:17 GMT 1
|
|