6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 7, 2014 22:11:11 GMT 1
Emre senin söylediğin herşeye katiliyorum umarim o günlere döneriz zaten bu oylamada yollıcaz onu Emre Bugün de vardi çok eğlenceliydi =) Görücez AKP kazanacak!
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 7, 2014 22:12:45 GMT 1
Öyle ama sansürün Allahını uyguluyolar!!! Allah belasını versin bu Erdoganın kim ne derse desin! Ülkeyi Suudi Arabistana cevirdi. Diğer ülkelerin yetenek sizsiniz, x factor, the voice yarışmalarını imrene imrene izliyorum. Adamlar o kadar rahatlarki. Burada bi baskıcılık, herkesde bi korku bi çekingenlik. Cesareti olanıda böyle sansürlüyolar. Hayret bişey o kadar hoşgörüden eşitlikten bahsederler, türbanılar çalışamıyo okuyamıyo, eşitlik istiyoruz, baş örtülü okuyabilme özgürlüğü istiyoruz diye yaygara koparırlar. Ama konu LGBT hakları oldu mu, ifade özgürlüğü oldu mu diktatörlüğün ve ayrımcılığın alasını uygularlar Eski Türkiyemi özledim ben ya!! Şu an twitter da gündemde zaten herkes tepki gösteriyo bu sansüre. #EmreaydinEnkamutfagi Sen ne sacmaliyorsun? Kimin icinde korku var? Sen herhalde kendinden korkuyorsun? Izle: Acun, Hülya, Eser ve bir cok ünlü ve yarismacinin hangisinin icinde korku var? Yarismacilarin bazilari Erdogana karsi olabilir, ama korkuyla hicbir alakasi yok. Sana LGBT konusunda ama hak veriyorum!
|
|
|
Post by Emre on Mar 7, 2014 22:46:41 GMT 1
Sen ne sacmaliyorsun? Kimin icinde korku var? Sen herhalde kendinden korkuyorsun? Izle: Acun, Hülya, Eser ve bir cok ünlü ve yarismacinin hangisinin icinde korku var? Yarismacilarin bazilari Erdogana karsi olabilir, ama korkuyla hicbir alakasi yok. Sana LGBT konusunda ama hak veriyorum! Ben onu Acundan Hülyadan fln bahsetmedim. Yabancı ülkelerdeki yarısmaları izleseydin anlardın ne demek istedigimi. Sen Eurovision fanısın ve adam eurovisionunu elinden aldı. Ya o kadar yolsuzlugu ortaya cıktı, çaldıgı paralar ortaya cıktı. Tayyip facebook twitter youtube kapanacak dedi. Hala daha AKP kazanacak diyosan sen baya ağır göt kılısın kusura bakma. Başka da söyleyecek lafım yok. Bi daha da kimse beni buraya taglemesin!!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2014 22:59:07 GMT 1
Ben emreye katiliyorum umarim kazanamaz ülkemizi mahfediyo
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 7, 2014 23:09:02 GMT 1
Ben onu Acundan Hülyadan fln bahsetmedim. Yabancı ülkelerdeki yarısmaları izleseydin anlardın ne demek istedigimi. Sen Eurovision fanısın ve adam eurovisionunu elinden aldı. Ya o kadar yolsuzlugu ortaya cıktı, çaldıgı paralar ortaya cıktı. Tayyip facebook twitter youtube kapanacak dedi. Hala daha AKP kazanacak diyosan sen baya ağır göt kılısın kusura bakma. Başka da söyleyecek lafım yok. Bi daha da kimse beni buraya taglemesin!! O bir kere Eurovisiona alan deyil! O TRT'yle alakali birsey ve basbakan yardimcisiyla alakali birsey. AKP kazanip kazanmayacagini görürsün. Ozaman kim agir göt oldugu ortaya cikar hic korkma Erdogan parami caliyormus? Hmmm.. Sen öyle düsün...
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 7, 2014 23:09:31 GMT 1
Ben emreye katiliyorum umarim kazanamaz ülkemizi mahfediyo Mahfettiyi icinmi seciliyor?
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 7, 2014 23:20:14 GMT 1
Bir dakika.. Emre Acelya Facebook ve YouTube'u kapatacakmis Erdogan evet. Bu tabi cok kötü. Olmamasi gereken birsey ama genede ben AKP'liyim. Ve destegim son!
|
|
|
Post by Emre on Mar 7, 2014 23:27:44 GMT 1
Hiç şaşırmadım. Erdoğan ananızı becerse kardeşim olacak diye sevinirsiniz siz!!
|
|
|
Post by Deleted on Mar 7, 2014 23:33:16 GMT 1
Atatürk : Sevgili halkım Erdogan : çapulcular
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 8, 2014 9:36:23 GMT 1