|
Post by Emre on Mar 8, 2014 12:15:27 GMT 1
Bukadar insan bosuna AKP'yi secmiyor! Yukarıdaki iki videoda ne tip insanların AKP ye oy verdiğini görüyoruz zaten.
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 8, 2014 17:18:23 GMT 1
Bukadar insan bosuna AKP'yi secmiyor! Yukarıdaki iki videoda ne tip insanların AKP ye oy verdiğini görüyoruz zaten. 21 Milyon 466 bin 356 böyle tip insandir. Tabi caniim..
|
|
|
Post by Emre on Mar 8, 2014 18:07:06 GMT 1
Yukarıdaki iki videoda ne tip insanların AKP ye oy verdiğini görüyoruz zaten. 21 Milyon 466 bin 356 böyle tip insandir. Tabi caniim.. Hepiniz aynen böylesiniz işte! Gördük Tayyibin mitingine katılan tipleri. O 21 milyon kişinin de amk ben. Hepsi senin gibi koyun sürüsü de ondan! Türkiyeyi Kuzey Koreye cevirseler siz hala tayyip diye geberirsiniz oç hüloğğcular! Ama sen daha Kuzey Kore nin ne halde oldugunu bile bilmiyosundur zır cahiller!!
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 8, 2014 19:10:54 GMT 1
21 Milyon 466 bin 356 böyle tip insandir. Tabi caniim.. Hepiniz aynen böylesiniz işte! Gördük Tayyibin mitingine katılan tipleri. O 21 milyon kişinin de amk ben. Hepsi senin gibi koyun sürüsü de ondan! Türkiyeyi Kuzey Koreye cevirseler siz hala tayyip diye geberirsiniz oç hüloğğcular! Ama sen daha Kuzey Kore nin ne halde oldugunu bile bilmiyosundur zır cahiller!! Biz koyun sürüysek siz nesiniz? Bos bos konusuyorsun. Secimde sandikda hersey belli oluyor, Türkiyeyi yikipta, dünya haberlerine girmekle deyil! Güney Kore kimin umrunda! Tabi sizin gibi esekler bööyle konuyu baglar Koreye. #DISCUSSIONCLOSEDERDOGANFORTHEWIN
|
|
|
Post by Emre on Mar 8, 2014 19:49:42 GMT 1
Hepiniz aynen böylesiniz işte! Gördük Tayyibin mitingine katılan tipleri. O 21 milyon kişinin de amk ben. Hepsi senin gibi koyun sürüsü de ondan! Türkiyeyi Kuzey Koreye cevirseler siz hala tayyip diye geberirsiniz oç hüloğğcular! Ama sen daha Kuzey Kore nin ne halde oldugunu bile bilmiyosundur zır cahiller!! Biz koyun sürüysek siz nesiniz? Bos bos konusuyorsun. Secimde sandikda hersey belli oluyor, Türkiyeyi yikipta, dünya haberlerine girmekle deyil! Güney Kore kimin umrunda! Tabi sizin gibi esekler bööyle konuyu baglar Koreye. #DISCUSSIONCLOSEDERDOGANSUCKS Salakk daha hangi Koreden bahsettiğimi bilmiyosun aptall bilmiyor cahil tabi! Git araştır biraz mal gibi yaşama. Kimin umrundaymış!! Sen harbi öküzün önde gidenisin. Hiç bi boku arastırmadan etmeden bilmeden Tayyipi destekliyosun. Asıl budur işte koyun sürüsü gibi olmak!!! Kuzey Kore ve o tür ülkelerde internet denen bişey yok. İnsan hakları hiç bir şekilde yok. Hele ki biri başkanlarına bırak protestoyu, boyun eğmeyi reddediyosa anında kellesi uçuyor! Yada git bak İrana Suudi Arabistana. Sokakta yürürken birinin türbanı yanlışlıkla bile açılmış olsa ceza olarak suratlarına kezzap döküyolarmış. (Kezzabın ne oldugunu bilmeyecek kadar cahil degilsindir heralde) Aynı şey Türkiyede olsa ve senin anana bacına yapsalar hoşuna mı giderdi?? Ama adım adım öyle bi ülke oluyoruz sizin gibi göt kılları yüzünden Off senin gibi IQ su maymundan düşük biriyle vakit harcayacak degilim! İlerde aynı onlar gibi olunca görüşürüz!.. Ayaklarıma kapanacaksın sen haklıymıssın ne hale getirdiler Türkiyeyi diye! Sen de o diktatör başbakanında cehennemin dibini boylayın tez vakit.
|
|
6,115
9,597
´i want it, i got it´
|
Post by Kerem on Mar 8, 2014 22:08:52 GMT 1
Biz koyun sürüysek siz nesiniz? Bos bos konusuyorsun. Secimde sandikda hersey belli oluyor, Türkiyeyi yikipta, dünya haberlerine girmekle deyil! Güney Kore kimin umrunda! Tabi sizin gibi esekler bööyle konuyu baglar Koreye. #DISCUSSIONCLOSEDERDOGANSUCKS Salakk daha hangi Koreden bahsettiğimi bilmiyosun aptall bilmiyor cahil tabi! Git araştır biraz mal gibi yaşama. Kimin umrundaymış!! Sen harbi öküzün önde gidenisin. Hiç bi boku arastırmadan etmeden bilmeden Tayyipi destekliyosun. Asıl budur işte koyun sürüsü gibi olmak!!! Kuzey Kore ve o tür ülkelerde internet denen bişey yok. İnsan hakları hiç bir şekilde yok. Hele ki biri başkanlarına bırak protestoyu, boyun eğmeyi reddediyosa anında kellesi uçuyor! Yada git bak İrana Suudi Arabistana. Sokakta yürürken birinin türbanı yanlışlıkla bile açılmış olsa ceza olarak suratlarına kezzap döküyolarmış. (Kezzabın ne oldugunu bilmeyecek kadar cahil degilsindir heralde) Aynı şey Türkiyede olsa ve senin anana bacına yapsalar hoşuna mı giderdi?? Ama adım adım öyle bi ülke oluyoruz sizin gibi göt kılları yüzünden Off senin gibi IQ su maymundan düşük biriyle vakit harcayacak degilim! İlerde aynı onlar gibi olunca görüşürüz!.. Ayaklarıma kapanacaksın sen haklıymıssın ne hale getirdiler Türkiyeyi diye! Sen de o diktatör başbakanında cehennemin dibini boylayın tez vakit. Kore beni ilgilendirmez. Beni türkiye ilgilendirir! Sen Türkiyeyi oralara kadar geleceyini düsünüyorsan tam bir hayvansin. Ortaligi yik, sonra Türkiye Suudi Arabistan, Kore gibi olucak de. Tabiiki olur, Türkiye sizin gibi boklardan maf ediliyorsa. Arastirmadan Tayyipi destekliyormuyum? Sen önce git bir arastir bakam Türkiyenin ekonomik durumu nasildi, simdik nasil oldu göt gideni. Senin gibi göt verenler yüzünden Türkiyenin Imagi dünya kapsaminda kötülesdi. Basaramadiniz! Yollarda yiktiniz dagilttiniz heryeri. Ne oldu? Ben sana deyim sucuk kafasi: 0 oldu 0! Sen secimleri bekle! AKP kazaniyormu kazanmiyormu bak! Bukadar insan SALAK bir kere hic olamaz. Insanda akil fikir olur ya, aha sende yok iste o! Simdik siktir ol git, senin gibi götlerden cok gördüm ben..
|
|
Logan
8 points
He/Him
12,699
16,635
Bitches never give a 10
|
Post by Logan on Apr 4, 2014 23:40:40 GMT 1
Kebab I lol'd
|
|
|
Post by Deleted on Apr 5, 2014 17:31:51 GMT 1
wtf
|
|
|
Post by Deleted on Apr 6, 2014 8:45:47 GMT 1
merhaba Türkiye! ^~^! bu şarkı seviyorum!
|
|
|
Post by Deleted on Apr 10, 2014 17:20:50 GMT 1
Teşekkürler evet o şarki süper ötesi manyak biji
|
|